Vizita Online

Artikuj Mjekësorë

Mbështetje Online

Regjistrimi i Pacientëve

Bashkohuni me mijëra pacientë që marrin këshilla mjekësore, receta dhe letra referimi.

Merrni Përgjigjen e Duhur

Ju mund të gjeni të gjitha shërbimet mjekësore nga doktori i mjekësisë së përgjithshme e deri te specialistët.

Oraret E Vizitave

E Hënë
9:00 AM – 9:00 PM
E Martë
9:00 AM – 9:00 PM
E Mërkurë
9:00 AM – 9:00 PM
E Enjte
9:00 AM – 9:00 PM
E Premte
9:00 AM – 9:00 PM
E Shtunë
9:00 AM – 9:00 PM
E Dielë
9:00 AM – 9:00 PM

Pse TeleMed

Këshilla mjekësore nga profesionistë

Merrni këshilla mjekësore profesionale përmes video-telefonatave sa herë që keni nevojë, kudo që të jeni nga mjekët tanë të licencuar.

Menaxheri I Shëndetit

Menaxheri i shëndetit është dosja që mjeku krijon për të gjitha të dhënat tuaja mjekësore, dokumentet, vizitat tuaja të mëparshme dhe recetat.

Blog Shëndetësor

Blogu ynë ofron një larmi përmbajtjesh edukative që lidhen me kujdesin shëndetësor, palestrën dhe stilin e jetës.

Vizitë online

Të gjitha konsultimet tona janë online përmes video-telefonatave plotësisht të koduara . Nuk ka nevojë të udhëtoni për të bërë një vizitë!

Disponueshmëria online

Të gjitha shërbimet tona mund të blihen online ose janë në dispozicion përmes partnerëve tanë duke përdorur një Partner ID.

Receta dixhitale

Merrni raportin e vizitës tuaj dhe një recetë dixhitale direkt nga mjekët tanë profesioniste.

Cilësimet Tona

Me ne, është gjithmonë personale

Ne kujdesemi për të dhënat tuaja personale dhe gjithashtu sigurohemi qe vizita të jetë konfidenciale duke respektuar te drejtat tuaja.

Kujdesi shëndetësor me cilësi më të lartë

Ne jemi pranë jush duke ofruar shërbimin më të mirë mjekësor që ju mund të merrni online, duke u siguruar që të jetë një informacion i saktë.

Përmirësimi i cilësisë së jetës suaj në shtëpi

Shumë nga pacientët tanë jetojnë larg qëndrave urbane dhe bëhet e vështirë për ta të shkojnë për cdo shqetësim te mjeku.

Telemedicina në hapat e duhur

Tashmë telemedicina nuk është më një koncept, por një realitet të cilin po e prek cdo pacient me një pajisje smart.

Dëshironi të njiheni me shërbimet tona?