Shërbimet TeleMed

Zgjidhje gjithëpërfshirëse për kujdesin shëndetësor dixhital

 

  • Mjekë të licencuar
  • Të disponueshëm 24/7
Receta & Vizita Online

Opinion i Dytë (Second Opinion)

Interpretim Analizash & Ekzaminimesh

Ne mund t’ju ndihmojmë me …

Probleme të frymëmarrjes

Astma, sëmundje të mushkërive, gulçim dhe më shumë

Probleme të lëkurës

Lija e dhenve, Ekzema, Psoriaza, Herpesi dhe më shumë

Alergjitë

Alergjitë nga bari, alergjitë ndaj kafshëve, alergjitë nga dielli dhe më shumë

Dhimbjet e trupit

Dhimbje në duar dhe këmbë, Dhimbje koke, Dhimbje stomaku dhe më shumë

Inflamacionet

Inflamacioni i syve, inflamacioni i nervave, inflamacioni i mushkërive dhe më shumë

Problemet e zorrëve

Kapsllëk, Diarre dhe më shumë

Regjistrimi i Pacientëve

Bashkohuni me mijëra pacientë që marrin këshilla mjekësore, receta dhe letra referimi.

Merrni Përgjigjen e Duhur

Ju mund të gjeni të gjitha shërbimet mjekësore nga doktori i mjekësisë së përgjithshme e deri te specialistët.

Oraret E Vizitave

E Hënë
9:00 AM – 9:00 PM
E Martë
9:00 AM – 9:00 PM
E Mërkurë
9:00 AM – 9:00 PM
E Enjte
9:00 AM – 9:00 PM
E Premte
9:00 AM – 9:00 PM
E Shtunë
9:00 AM – 9:00 PM
E Dielë
9:00 AM – 9:00 PM

Çfarë është TeleMed

Çfarë do të thotë?

Telekomunikacion dhe Doktor. Përshkrimi i përsosur për telemjekësinë.I referohet diagnostikimit dhe terapisë në të cilën distanca hapësinore ose kohore midis mjekut, terapistit, farmacistit dhe pacientit tejkalohet me anë të telekomunikacionit.

Cili është qëllimi?

Ne duam ta bëjmë kujdesin shëndetësor të arritshëm praktik dhe të lirë për të gjithë. Për të arritur këtë ne mbështetemi në teknologjitë më të fundit për të krijuar një zgjidhje gjithëpërfshirëse për shqetësimet tuaja personale të lidhura me shëndetin.

Si përdoret?

Si klient, gjithçka që duhet të bëni është të pershkruani problemin tuaj dhe të prenotoni vizitën online. Një nga mjkët tanë do t’ju kontaktojë në një nga format e zgjedhura nga ju.

Lexoni të gjithë artikujt e postuara